Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Sommerhilsen fra leder

fonoko

24. august 2023Etter flere år med redusert og tilpasset aktivitet, har nok de fleste kordirigenter lagt bak seg en «normal sesong» med korprøver, seminar, konserter, korturer etc. Når man leser sosiale medier og massemedier, så ser vi at det faktisk bobler med aktivitet rundt om i hele landet – korlivet blomstrer! Nye kor blir etablert, deriblant flere kor for mennesker med kognitive sykdommer, og ulike korprosjekt lanseres i alle landsdeler! Konklusjonen må være at korbevegelsen og dirigentene virkelig er ferdige med pandemien – hurra!

Fonoko fikk nytt styre ved årsmøtet 25.mars, og etter konstituering ser det slik ut:
Leder: Elin Persson, Surnadal
Nestleder: Erland Dalen, Hamar
Sekretær: Hanne Bæverfjord, Trondheim
Styremedlem: Ingeborg Aadland, Oslo
Styremedlem: Anna Jelstad, Inndyr
Varamedlem: Bjørn Gisle Seter, Kaupanger
Varamedlem: Sigurd Engesnes, Oslo

Daglig leder Inga Sandve er for tiden sykemeldt, men vi har fått en vikar på plass: Dyveke Wedel Kuløy. Så fortsett med å ta kontakt med oss i Fonoko dersom det er noe du lurer på – eller har gode idéer til fremtidige aktiviteter.

Ang fremtidige aktiviteter, så håper jeg mange setter av dagene 22.-24.september og kommer til Sandvika for å delta på årets Kordirigentkonferanse (arrangert av Fonoko i samarbeid med Koralliansen). Her blir det foredrag, utøvende workshop, diskusjoner, noteutstilling og ikke minst gode samtale med nye og kjente kolleger – vi trenger alle hverandre i et nettverk! Se mer info om Kordirigentkonferansen lenger ned i nyhetsbrevet.

På vegne av styret i Fonoko ønsker jeg dere alle en riktig god sommer!
Elin Persson
styrelederShare on Facebook

Logg inn