Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

KONTRAKTER OG SKJEMAER


Vi er inne i en spennende tid!

Arbeidsmiljøloven er nå tydeligere på bevisbyrden i eventuelle konflikter. Tiden for tryggere arbeidsvilkår slår inn for fullt og vi er i gang med en spennende prosess med en ny veileder som skal heve kunnskapen om hvilke rammebetingelser som er riktig i henhold til arbeidsmiljøloven.

Det er viktig å ha en klar og tydelig avtale mellom kor og dirigent hvor det fremgår hva som er partenes oppgaver og plikter, lønn/honorar og varighet på samarbeidet. Har du ikke en avtale, så stiller du svakere dersom det skulle oppstå en uenighet eller konflikt.

Vi kommer med oppdatert informasjon så snart det foreligger. Inntil denne er på plass kan dere sende oss en mail for bistand i prosessen med å inngå nye kontrakter med kor.

 

STANDARD ARBEIDSAVTALE OG KONTRAKT

Creo, Fonoko og Koralliansen har utarbeidet kontrakter for ansettelse om ligger på Creos hjemmesider. 

Kontraktene for oppdrag er imidlertid nede grunnet tilpasninger i arbeidsmiljøloven. De vil komme tilbake så snart revidering av disse er gjort.

Vi anbefaler alle å ta en titt på de dokumentene og se over om dere har gode nok avtaler mellom koret og dirigenten for å være godt rustet til et godt samarbeid!

Her finner du standard kontrakt, veiledning, og skjema for stillingsberegning

Creos satser for frilansere er er fine å bruke
når det kommer til enkeltstående oppdrag som reiser, seminarer o.l. 

De finner du her:

Frilanssatser (Smartkort)

Ellers må dere ikke nøle med å ta kontakt med enten Fonoko eller kororganisasjonen koret ditt er tilknyttet. Der vil du få god veiledning om hva som er det riktige for deg og ditt kor. 

For å få bistand til dette må du være medlem av Fonoko. Da får du også via oss tilgang til svar hentet fra Creos jurister.

 


 

 

Share on Facebook

Logg inn