Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Her har vi plass til flere annonser!

Vi deler stillingsannonser kostnadsfritt her på hjemmesiden og Facebook.

Dersom koret ditt ønsker å annonsere kan dere fylle ut dette skjemaet. 

Sammen gir vi pulsen til korlivet !

Eidsvåg Barnekor
Ønsker du å bidra til at barn kan utvikle seg gjennom sang og musikk? Har du lyst til å jobbe for å gi barn gode minner og opplevelser i et godt miljø? Da er dette stillingen for deg! Eidvåg Barnekor søker ny dirigent.

Eidsvåg Barnekor er en del av prosjektet Barn Synger, et samarbeid mellom Ung i Kor - Vest og Bergen kommune hvor vi jobber for at alle barn skal ha et kor i sitt nærmiljø. Her vil du få jobbe med barn fra ulike bakgrunner og være en del av et kollegium av flere dirigenter knyttet til prosjektet.

Som dirigent for Eidsvåg Barnekor er din primære oppgave å være musikalsk ansvarlig for koret. Dette forutsetter at du evner å lede barna både musikalsk og sosialt. Du står fritt til å arbeide med ulike sjangre og til å velge repertoar. I tillegg til å holde 12-15 øvelser per semester, holder koret jevnlig konserter for familie og opptrer på ulike arrangementer i nærmiljøet. Eidsvåg barnekor deltar også på ulike arrangementer i regi av Barn Synger. Utover det musikkfaglige arbeidet vil du i samarbeid med regionkonsulent i Ung i Kor - Vest ha ansvar for å følge opp medlemslisten, sørge for god informasjon til foreldre og holde kontakt med ansatte på Eidsvåg Skole. Rekrutteringsarbeid og arbeid med lokal forankring er også en sentral del av stillingen.

Vi søker deg som:
Har erfaring som dirigent, gjerne innenfor barnekor.
Evner å inspirere barna og bruke ulike teknikker for innlæring og fremføring.
Jobber strukturert og trives både i team og alene.

Eidsvåg Barnekor øver torsdager kl. 14-15 på Eidsvåg skole. Endring av øvingstid kan vurderes for riktig kandidat.

Vi tilbyr honorar etter avtale. Det forutsettes at søker er selvstendig næringsdrivende.

Det er ønskelig at søker har anledning til å delta på korets øvelse torsdag 30. mai og sommeravslutning torsdag 6. juni slik at barna kan møte ny dirigent før sommerferien.

Søknadsfrist 20. mai
Strindheim Blandakor søker vikardirigent


Strindheim Blandakor består av ca 50 sangere og øver mandager fra kl 1900 - 2130.
Neste år skal vi feire 90-årsjubileum med stor aktivitet gjennom hele sangeråret og avslutter med jubileumskonsert i oktober. Vi planlegger også tur til Færøyene i mai, alternativt i september. Vår faste dirigent tar permisjon etter sommeren og vi søker derfor en dirigent som kan lose oss gjennom forberedelser og musikalske krumspring i jubileumsåret! Vikariatet vil gå med oppstart i august i år og ut hele 2025.

Koret har stor musikalsk appetitt og trives med repertoar innen de fleste sjangere. Dirigenten og vårt kunstneriske råd velger sanger/korverk som både kor og dirigent trives med. Koret liker utfordringer og søker en erfaren og inspirerende dirigent som kan være med å sette sitt preg på jubileumsåret.

Koret er veldrevet med stort engasjement og fin dugnadsånd. Vi har velordnet økonomi og er tilsluttet Norges Korforbund.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
- Relevant musikkfaglig bakgrunn og solid erfaring som kordirigent.
- Evne til å inspirere og skape sangglede.
- God repertoarkjennskap og evne til å velge stoff som passer koret.
- Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Vi kan tilby:
- Positive og lærevillige kormedlemmer.
- Vilje til ekstra innsats fram mot og i jubileumsåret.
- Konkurransedyktig avlønning.

Spørsmål kan rettes til:
Dirigent Inga Rennemo Johansen, tlf 971 64 311
Korets leder Olav Sandnes, tlf 976 43 191

Søknadsfrist 8. mai.

Aktuelle kandidater vil kort tid etter søknadsfrist bli innkalt til intervju og må påregne å prøve-dirigere koret i ca 20 minutter.
Sandefjord Vokalensemble
Vår nåværende dirigent søker nye utfordringer, og koret ønsker en dyktig og inspirerende dirigent som kan følge i Hugo Herrman sine fotspor.

Om oss:
Sandefjord Vokalensemble er et damekor bestående av 25 godt skolerte sangere. Vi holder et høyt nivå og er kjent for vår gode klang. De fleste av sangerne startet med korsang allerede som barn under Sverre Valens ledelse. Nye sangere må prøvesynge.
Vårt repertoar er hovedsakelig klassisk, ispedd jazz, folkemusikk, viser, pop og samtidsmusikk. Som oftest synger vi a cappella, men også med akkompagnement. Valg av repertoar og planlegging av konserter foregår i nært samarbeid mellom dirigent og korets styre.

Hvert andre år deltar vi på internasjonale og/eller nasjonale korkonkurranser hvor vi har oppnådd flere topp-plasseringer og gulldiplomer.
I 2023 deltok koret i Lisbon sings og endte med to gullplasseringer med 22.00 poeng i klasse for like stemmer og 4.plass. I klassen sakral fikk vi en 5.plass og 23.22 poeng. Høsten 2021 vant vi damekor klasse A i NM for kor i Trondheim. NM-deltagelsen i 2019 endte koret på henholdsvis 2. og 3.plass i damekor klasse A og Sakral klasse A.

Vi har øvelse én gang i uken (pr nå øvelse torsdag) og minimum to helgeseminar i året. Koret har to faste konserter; julekonsert og vårkonsert, i tillegg påtar vi oss forskjellige sangoppdrag. Solister plukker vi fra egne rekker, og vi synger gjerne i mindre grupper for å få variasjon.
Koret har et humørfylt, sosialt og trygt miljø.

Ønskede kvalifikasjoner:
Vi søker deg som har utdanning som dirigent, evt. annen relevant utdanning, spiller piano eller annet instrument egnet for innøving av stoff, har godt humør, stiller krav og ønsker å videreutvikle koret. Har du selv skolering som sanger, er det en stor fordel. Du bør også ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Erfaring og tidligere meritter kan kompensere for manglende formell utdanning.
I søknaden må du beskrive deg selv som person og som dirigent, og hvilke ambisjoner du har som musikalsk og kunstnerisk leder av et kor. Vi ønsker også å vite hvor mange kor du allerede dirigerer, og hva slags tidsperspektiv du har på et evt. engasjement hos oss.

Honorar etter avtale.
Tiltredelse høsten 2024
Høres dette ut som noe for deg? Send søknad og CV innen 15.mai 2024, søkere vil bli kontaktet fortløpende for intervju og prøvedirigering.
Søknad sendes til: sandefjordvokalensemble@hotmail.com.
Spørsmål om stillingen kan rettes til korets leder: Jeanette Wengård, tlf: 412 26 427?.

Se evt. vår Facebook-side for mer informasjon. 

Stavanger oratoriekor
Stavanger oratoriekor søker ny dirigent

Vil du ta den musikalske ledelsen i vårt kor med våre små og store prosjekter? Vil du jobbe med kirkemusikalske verk og annen kormusikk fra ulike epoker? Da søker vi deg som kan løfte og inspirere oss, og som har en solid musikkfaglig bakgrunn, god repertoar-kunnskap og relevant erfaring innen kor og kordirigering.

Dine arbeidsoppgaver:
• lede og dirigere koret i dets musikalske virksomhet
• planlegge og gjennomføre øvinger og konserter
• velge ut repertoar i samarbeid med musikkutvalget
• arbeide sammen med styret i avgjørelser angående korets drift

Stavanger oratoriekor er et blandakor med rundt 40 medlemmer. Vi øver i Hetland kirke på Storhaug i Stavanger mandag kveld, ev. også med seminar i forkant av konserter. Vi samarbeider jevnlig med Sandnes Symfoniorkester og med musikere fra Stavanger Symfoniorkester – erfaring med ensemble-/orkesterdirigering er derfor en fordel. Vi har som regel én større oppsetning per semester, gjerne i samarbeid med lokale krefter (orkester, korps, solister). Mer info om koret her: www.stavangeroratoriekor.no

Lønn etter avtale. Tiltredelse rundt 1. desember 2024.

Aktuelle kandidater vil bli kalt inn til intervju og prøvedirigering.
Ta kontakt med Per Dahl på per.dahl@uis.no for spørsmål.

Søknadsfrist 1. august 2024.
Øvre Rendalen mannskor 
Unik mulighet - Til å lede et av regionens beste mannskor
Har du øyne og ører for menn som synger. Da er Øvre Rendal Mannskor koret for deg. Vår utmerkede dirigent gjennom snart 9 år flytter på seg og vi er ute etter en ny musikalsk leder fra august 2024. Hvem er vi; Mannskor, stiftet 1917, med for tiden 25 sangere, 1/3 er under 28 år. Vi er godt besatt på alle stemmer. Vi synger de fleste genre på flere språk, gjerne a cappella, men også med piano, orgel eller band. Koret føler seg også hjemme i mannskortradisjonen.
Vi øver ukentlig onsdager 19.30 – 22.00. Vi har et kjempeflott øvingslokale med alle fasiliteter. Vi holder stort sett 4 konserter i året, enten alene eller i samarbeid med andre kor. Minst én av konsertene er helaftens som framføres hver vårsesong.
I vårkonserten benytter vi oss ofte av innleide musikere samt solister i egne rekker. I tillegg har vi noen opptredener av kortere varighet på oppdrag. Øvre Rendal mannskor har med nåværende dirigent opparbeidet seg et godt renomme, som vi ønsker å utvikle videre. Koret er veldrevet med et kompetent styre og god økonomi.
Dine egenskaper; Helst utdannet sangpedagog Dirigenterfaring Kan spille piano Være vår musikalske leder på øvelser og konserter/opptredener Vi tilbyr Interesserte sangere med hjerte for mannskoret Ei fantastisk bygd der kortradisjonen står sterkt Sosiale sammenkomster med sang og glede der dirigenten er med God lønn.
Vi ønsker at du sender oss en søknad så snart som mulig eller tar kontakt med oss for en prat, du kan gjerne møte oss på en øvelse eller opptreden.
Kontaktpersoner; Ola løken, leder oloeke@online.no 901 18 725 Jardar Ellevold, nestleder jardar.e@hotmail.com 958 09 949 Guro Evensen Hjemli, dirigent gehjemli@yahoo.no 941 68 902
Søknadsfrist 01.09.2024
 
 
 

Share on Facebook

Logg inn