Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Her har vi plass til flere annonser!

Vi deler stillingsannonser kostnadsfritt her på hjemmesiden og Facebook.

Dersom koret ditt ønsker å annonsere kan dere fylle ut dette skjemaet. 

Sammen gir vi pulsen til korlivet 


Kammerkoret KORiOSLO søker ny dirigent fra høsten 2024
 
Koret ble stiftet av vår nåværende dirigent Tom Wiklund i 1987.
Han har gitt beskjed om at han gir seg til sommeren, og vi søker hans etterfølger.
Vi er 25 dedikerte og notekyndige sangere som øver ukentlig i Torshov kirke.
Repertoaret er hovedsakelig klassisk, både med og uten orkester.
Vi har ofte samarbeidet med andre kor når det gjelder større prosjekter:
F.eks. Mendelssohns Elias og Faurés Requiem. I april i år synger vi Händels Messias.
Men vi trives like godt alene med julekonserter og intim a cappella-sang.
Konkurransedyktige betingelser.
Lurer du på noe, kontakt Beate M. Bang på sms: 91706287.
Søknad sendes til nigel.parker@sottovoce.no
 
 
LANGESUND DAMEKOR SØKER NY DIRIGENT
Langesund damekor er et kor på rundt 60 damer i alderen 25 – 80 med et allsidig musikalsk repertoar. Vår dirigent over flere år skal nå pensjonere seg og vi er derfor på utkikk etter en ny dirigent som kan ta koret videre. Vi synger rock/pop/viser/gospel med mer fra forskjellige musikalske epoker. En av våre store aktiviteter er at vi annet hvert år har cabaret, de siste årene med en profesjonell regissør/tekstforfatter. Vi er også aktive i lokalmiljøet i samarbeid med resten av byens kulturliv, og er med på å arrangere festivaler, kirkekonserter osv. Koret drar også på korstevner og korturer. Vi legger stor vekt på å lage show og moro og har mange dyktige solister og jenter med skuespillertalent. Til våre opptredener synger vi a capella, til piano/keyboard og til backtracks. Vi er også så heldige at det stadig kommer nye medlemmer, i alle aldre til koret. Vi søker etter en dirigent med stort engasjement, takhøyde og glimt i øyet. Vår dirigent må kunne spille på tangenter/annet instrument og trives med ulike musikalske sjangre. Langesund damekor har et musikkutvalg som kommer med forslag til repertoar, dirigenten har likevel det siste ordet og det musikalske ansvaret. Det er øvelse hver torsdag fra 19.00 til 21.00. I perioder der vi øver til større arrangementer kan det også være øvelse/seminar i helger og de ordinære øvelsene utvides gjerne med en time. Vi ønsker at dirigenten skal være en naturlig del av koret og delta på både korstevner og korturer. Hvis dette er av interesse eller om du har spørsmål kan du kontakte korets leder May-Lill Asprusten på telefon 915 72 884 eller på e-post: maylillasp@gmail.com
 
Har du lyst til å dirigere Fredrikstads kanskje kuleste kor?
A!Choir i Fredrikstad er et ungt og hardtarbeidende kor med fokus på rytmisk musikk fremført accapella. Vår medlemsmasse teller 40+ korister i alderen 18-35 år. Vi har ukentlige øvelser i 2,5 time på torsdager. Gjennom året arrangerer vi gjerne to konserter i tillegg til seminarhelger. Vi planlegger stadig spennende prosjekter.
Vi ønsker oss en rytmisk dyktig dirigent, som også kan spille piano. Koret etterstreber et godt musikalsk nivå, og et hyggelig miljø der dirigent tas med på råd. Du vil ha mulighet til å forme og løfte koret.
Vi ser for oss en tiltredelse så snart som mulig. Øvingstidspunkt kan diskuteres. Honorar etter avtale.
Send søknad til kontakt@achoir.no eller ta kontakt med styreleder Jonas B Jacobsen tlf 41315350 for interesse eller generelle spørsmål om stillingen.
 
Rockekoret i Sarpsborg trenger ny dirigent!
Vår dyktige dirigent har fått ny jobb og kan ikke lede oss lenger. Så vi er på jakt etter en god dirigent som kan begynne så fort som mulig.
Vi er et blanda kor med voksne medlemmer. Som navnet sier så synger vi rockelåter, poplåter og jammen har vi vært innom musikalsanger også.
Sånn hørtes vi ut på konserten i desember: https://www.facebook.com/rockekoret/videos/1320484145300031
Vi er omtrent 35 sangere. Dagens dirigent sier at vi "er et virkelig hardtarbeidende og hyggelig kor med godt miljø der dirigenten også tas med på råd og har mulighet til å forme og løfte koret!"
Det skulle bare mangle forresten, vi vil jo bli formet og løftet for å bli et bedre kor.
Vi er på jakt etter en dirigent som også kan spille piano.
Vi bruker app'en ChoirMate som plattform og vil fortsette med det.
Rockekoret øver på Tindlund skole på Greåker onsdager 18.30 til 21.00. Vi vil gjerne ha en lang øvelse på dagtid en lørdag i semesteret. Vi har en konsert som avslutning på hvert semester. Da har vi med musikere. To til jul, fire til sommerkonserten har vært opplegget så langt.
Er du interessert så ta kontakt med styreleder Jon Gimmingsrud, jongimmingsrud@gmail.com telefon 48042268.
Lurer du på hva dagens dirigent sier om oss, så spør Dyveke Kuløy. Du finner henne på Østfold musikkråd, eller i sosiale medier.
 
MANNSKORET VSOP I STAVANGER ØNSKER NY DIRIGENT
Koret VSOP er 31 år og består av 30 godt voksne sangere som liker å synge og som er veldig sosiale. Vår sosiale profil er vel så viktig som den musikalske . Vårt repertoar spenner fra shanty og populærmusikk til mindre verk.( Se vår hjemmeside) Vi har hvert år en førjuls konsert og har noen oppdrag for bedrifter /organisasjoner. Vi har ofte hatt en sommer tur og har sunget Tall Ships Race i Bergen, Arendal , Ålborg og Stavanger. Vi holder våre øvelser på Stokka sykehjem i Stavanger . Vår dirigent i 25 år har nå kommet til at det er tid for å trappe ned og avslutte vårt ansettelses forhold. Vi søker derfor etter en dirigent som kan ta oss videre. Tiltredelse etter avtale. Er det av interesse, vennligst kontakt : Roald Larsen mail: roald46@hotmail.com tlf 991 03 110 Trygve Fossan mail: trfossa@online no tlf 916 10 619
 
DE DAMENE TRENGER NY DIRIGENT!
Vi vil gjerne høre fra deg som har: Dirigent/musikk erfaring og liker å jobbe med sangteknikk og musikalsk uttrykk. Godt humør, er pålitelig og samarbeidsvillig. Kreativ og fleksibel, samtidig kunne legge en god plan. Hvem er De Damene Vi er et accapellakor med 14 damer fra Sande/Svelvik. Vi har et variert reportoar, alt fra barbershop, folketoner, popmusikk og viser etc. Vi liker spennende arrangement med gode harmonier og spenst. Vi har fokus på å fremme ferdigheter hos medlemmer for å skape trivsel, mestring og kreativitet.
 
Vi øver tirsdager kl 18.30-21.00 De Damene tilbyr: Engasjerte og sangglade medlemmer som har et godt faglig og sosialt miljø. Trygge omgivelser for videre utvikling av musikalsk ledelse. Lønn etter avtale. Dine oppgaver: Planlegge og gjennomføre korøvelser og inntil 2 seminarer i året. Dirigere på oppdrag og konserter. Fokusere på stemmeteknikk. Lage øvelsesfiler Velge repertoar med gruppe/ styret. Synes du dette høres spennende ut er du hjertelig velkommen til en prat eller send en søknad. Kontakt info Karen Lene tlf 91769256, eller på Mail til k-hestma@online.no Søknadsfrist: snarest.
 
BLIR DU VÅR NYE DIRIGENT I SELBAK BLANDEDE KOR MED OPPSTART CA JANUAR 2024?
Info om oss: Koret ble startet i 1876 og er et at Østfolds eldste blandakor - med 30 aktive medlemmer i alderen 34-87 år. Notekunnskaper og sangferdigheter er varierte – vi har sågar kormedlemmer som skriver og arrangerer sanger til oss. Vi øver på Korstua, Kinogata 7 på Sellebakk i Fredrikstad hver mandag 18.00-20.30.
Vi er et trivselskor som sprer mye glede, og som ofte får klapping under synging på konserter. Vi arrangerer egne konserter, deltar på korfestivaler og sangerstevner og har stor glede i å synge på eldresentre. Vi er også en viktig bidragsgiver til kulturlivet i lokalsamfunnet. Vi har et bredt og fengende repertoar som favner sanger av Jahn Teigen, Bjørn Eidsvåg, Halfdan Sivertsen, CC Cowboys, Haldis Moren Vesaas, Bjarte Hjelmeland, Fredrikstadguttane, Paul Krebs/Henning Kvitnes, Trond Viggo Torgersen, Annie Lennox, Elvis Presley med flere. Alle sangene er stort sett arrangert for oss av vår nåværende dirigent.
Vi har dessverre få herrestemmer, slik at vi i de siste tre årene har samlet sopran og tenor i samme gruppe, mens altgruppa er delt i to – en altgruppe og en mezzogruppe. Vi synger som regel 3 stemt. Dette medfører at vi ikke kan kjøpe inn og benytte vanlige noter for blandakor, og dirigenten vår har derfor måttet arrangere sanger som passer for oss. Vi tar opp lydfiler stemmevis på korøvelsene slik at de kormedlemmene som vil, kan øve på nye sanger hjemme – det korter ned innlæringstiden. Noter deles ut i papirformat.
Hva vi ønsker av deg: • Vi ønsker en dirigent med mye energi og godt humør, og som er raus og kreativ. • Du må lede korøvelsene med tålmodighet, men kunne være bestemt på en vennlig måte når det trengs - f.eks. å flytte kormedlemmene til andre stemmer eller «slå» ned på prating i rekkene. • Du må bidra til godt samarbeid og god stemning i koret samt kunne samarbeide tett med styret. • Du må kunne arrangere nye sanger til koret. • Du må ha musikkutdannelse (ikke nødvendigvis lang) og erfaring fra kordirigering. • Du må kunne spille piano. • Du må ha tid til oss – ikke ha for mange jern i ilden. I din søknad med CV er det fint om du skriver: • Om deg selv og din bakgrunn, og din erfaring med kor. • Hvorfor du søker denne stillingen. Søknaden sendes på mail til leder, og SØKNADSFRIST ER 01.12.23
Lønn etter avtale og kvalifikasjoner. Håper du tar utfordringen – vi gleder oss til å ta en prat med deg mvh Selbak bl. kor v/ leder Jorid Rishaug - Mobil: 414 40 979 - Mail: jorid.rishaug@gmail.com
 
Sangkoret Rytmen i Drammen søker dirigent fra januar 2024
 
Sangkoret Rytmen har 100 årsjubileum i 2024! Rytmen er et blandet kor med 22 medlemmer, 8 menn og resten kvinner. Flere har vært medlemmer i 40-50 år. Alle er pensjonister, men vi skal nå gjøre en aksjon for å få flere medlemmer, gjerne yngre. Vi synger alle sjangere. Vi holder julekonsert og et par andre konserter hvert år. Høsten 2024 skal vi ha en jubileumskonsert.
 
Vi øver i eget lokale i Harmonien i Håndverkeren i Drammen sentrum hver onsdag kl 1800 - 2030, men vi er fleksible både på dag og tidspunkt. Da vår faste dirigent er langtidssykmeldt har vi en vikardirigent frem til jul. Ønsker derfor ny dirigent fra januar 2024.
 
Ring gjerne 91194111 for mer informasjon.

 

Vil du dirigere barnekor?

Drøbak Barnegospel er et kor for 2.-4. trinn.

Koret har ca. 20 medlemmer som liker å synge og danse! Vi øver hver torsdag kl. 17.00-18:00 på Smia flerbrukshus. Barnegospel tilhører Drøbak og Frogn menighet og er en viktig del av menighetens barnearbeid. Korøvelsene inngår i vårt Supertorsdag-konsept. Koret opptrer på familiegudstjenester og familiearrangement 2-3 ganger i halvåret. Vi har en fin foreldregruppe som også støtter opp om koret.

Vår menighetsmusiker, som var dirigent for koret, har gått over i en ny stilling. Vi søker derfor etter en ny dirigent til barnegospel. søknader vil bli behandlet fortløpende. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Søknad og eventuelle spørsmål sendes til daglig leder Per Ørjan Aaslid på e-post PA482@kirken.no

Søknadsfrist 31.08.23

Skedsmo Voices søker dirigent fra høsten 2023

Er du 

• Tålmodig og entusiastisk?

• Utadvendt?

• En dirigent med god musikalsk forståelse for ulike sjangre.

• En dirigent med evne til å overføre kunnskap, motivere og engasjere barn?

• En dirigent med gode samarbeidsevner og som kan ha ambisjoner på korets vegne?

Da er det kanskje deg vi leter etter!

Skedsmo Voices er paraply navnet på et stort musikkmiljø for barn og unge i Lillestrøm-området. Skedsmo Voices består av korene Skedsmo Mini Voices (1. til 4. trinn), Skedsmo Young Voices (5. til 7. trinn) og Skedsmo Voices (8. trinn til 22. år). Vi trenger ny dirigent til Young Voices og Voices. Skedsmo Voices har jevnlig samarbeid med ulike artister og lokale aktører.

Korene synger et variert repertoar – fra musikaler, gospel og pop til viser, folketoner og klassisk. Vi ser derfor etter en dirigent som har forståelse for ulike sjangre. Årets faste høydepunkter er julekonsert med strykeorkester og band, og det store showet i Lillestrøm kultursenter med temaer som filmmusikk, Disney og musikaler. Det er ønskelig at dirigenten er med på regi av de større showene (selv om vi da evt. hyrer inn en koreograf). Dirigenten skal ha kunstnerisk ledelse for showene i samarbeid med koristene.

HVOR OG NÅR? Øvingsdag er tirsdag! Skedsmo Young Voices øver kl. 17.30–18.30 på Kjeller skole. Skedsmo Voices øver kl. 18.30–20.45 på Kjeller skole. Som dirigent hos oss vil du være vår musikalske leder. Du vil ha ansvar for korets musikalske utvikling i tråd med korets mål. Du vil ha ansvar for direksjon og instruksjon både på øvelser, konserter og andre musikalske aktiviteter.

Om dette høres ut som en perfekt jobb for akkurat deg: SØK! Aktuelle kandidater vil bli invitert til intervju og prøvedirigering.

Ansettelsesform: Selvstendig næringsdrivende

Lønn: Etter avtale

Søknad sendes til: kontaktskedsmovoices@gmail.com

eventuelle spørsmål stilles til marit@svarliaunet.no og mette.lonstad@gmail.com

Korets hjemmeside er: https://skedsmovoices.com/

Søknadsfrist: 21.08.23

Sangkoret Villvin ønsker seg dirigent

Sangkoret Villvin er Hamars sosialistiske kor. Vi er et blanda kor med for tiden 29 sangere. Vi har 30 årsjubileum i 2023.

VILLVIN ønsker med sin sang å gi uttrykk for et samfunnsengasjement, med "glimt i øyet" og mye sangglede. Det gjør vi ved å velge sanger hvor tekstene og/eller melodiene, rytmen, sangens bakgrunn eller originalartistene, gir uttrykk for det samme.

Vi har i sunget jazz, folketoner, viser, gammelpop, drikkeviser med mer.

Vi opptrer fast med vårt 1. mai repertoar i fengsel, på sykehjem og ute på gata.

Vi liker å ha konserter med andre kor i ut- og innlandet.

Hver tirsdag øver vi på Ajer ungdomsskole i Hamar. Vi søker en dyktig og engasjert dirigent som kan gjøre oss enda bedre.

Vi ønsker en dirigent som:

• kan lede koret på sangøvelser, arrangementer og konserter

• er inspirerende, engasjert og strukturert

• vil samarbeide med korets noteutvalg

Er du interessert, kan du ta kontakt med vår leder Ellen Velema på mob. 91381009 eller e-post e-velema@online.no Søknad sendes til e-velema@online.no

Søknadsfrist 10. august 2023

Studentkoret Det Gode SELskab søker ny dirigent!

Det Gode SELskab har sunget siden 1984, og er det eldste koret på Universitetet i Tromsø.

Vi er et blandakor med fire stemmegrupper og har et variert repertoar. Koret går på tvers av studieretningene, og har også noen korister som tar phd eller jobber.

Koret øver hver tirsdag, og hvert semester har vi øvingshelg og hyttetur, opptrer på konserter, og deltar på kortreff i vekselvis Trondheim, Bergen, Ås, Tromsø og Krakow. Koret er en mangfoldig og inkluderende gjeng med veldig godt samhold, og er sosiale både i korsammenheng og på fritiden.

Koret trenger en ny musikalsk leder til høsten og ser etter en engasjert person som vil være med å utvikle oss og øke det musikalske nivået. En som vil jobbe med et amatørkor, og kan inspirere og motivere oss, og hjelpe oss å nå våre mål. Dirigenten må kunne kommunisere godt med både koret og styret.

Vi er et amatørkor og har derfor ingen krav til erfaring og utdanning, og kan sende dirigenten på kurs. Vi dekker også alle utgifter til reise og overnatting på kortreffene utenbys. Stillingen er honorert.

Om du kunne tenke deg å bli vår nye dirigent eller ønsker mer informasjon, send oss gjerne en epost! dgselskab@gmail.com

Barnekorleder i Ullern menighet

Brenner du for å arbeide med barnekor? Da er dette stillingen for deg!

Barne- og musikkarbeider (barnekorleder) er en godt etablert stilling i Ullern og gjennom de siste årene har behovet for musikkaktiviteter utviklet seg i stor grad og barnegruppene blitt større. Vi trenger en som kan ta vare på kortradisjonene våre, fortsette å videreutvikle barnekorarbeidet og tilføre eget engasjement og impulser. 

Kvalifikasjoner:

 • Erfaring med barnekor ledelse er ønskelig

 • Musikalsk kompetanse og helst kunne spille et instrument

 • Musikalsk utdanning er ønskelig, men erfaring kan kompensere formell utdannelse

 • Evne til å veilede, støtte og motivere barn som vil engasjere seg i musikkarbeidet

 • Erfaring fra kirkelig barnearbeid er ønskelig, men ikke et krav

 Personlige egenskaper:

 • Du liker barn og er en god relasjonsbygger

 • Kjennskap og erfaring med menighetsarbeid

 • Ønske om å formidle tro til barn gjennom musikk

 • Raus, fleksibel og inkluderende holdning

 • Evne til å organisere og gjennomføre aktiviteter

 • Evne til å samarbeide, og til å arbeide selvstendig

 • Personlig egnethet og motivasjon for stillingen vil bli vektlagt

  Særskilte krav:

 • Medlemskap i Den norske kirke

 • Fremleggelse av politiattest

 

Vi tilbyr:

 • Meningsfylte og utfordrende arbeidsoppgaver

 • Et sterkt og utviklende fellesskap med stab og frivillige

 • Ullern menighet som arbeidsgiver

 • Lønn etter gjeldende regulativ

 • Pensjonsordning i KLP

Kontaktinformasjon:

Kim Østberg, Daglig leder, +47 45851175

Arbeidssted:

Holgerslystveien 22
0280 Oslo

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Kirkelig fellesråd i Oslo

Referansenr.: 4677125550
Stillingsprosent: 20%
Fast
Søknadsfrist: 09.07.2023

For søknad og mer utfyllende informasjon kan du følge denne lenken: Barnekorleder - arbeidsplassen.no (nav.no)

Har du lyst til å dirigere ansattkoret på Universitetet i Oslo?

?

Vår faste dirigent, Tor Tveite, skal videreutdanne seg i utlandet, derfor trenger Unikor vikar i to år fra og med august 2023. Vil du ta over? Unikor starta for ca. 15 år siden og har om lag femti medlemmer fra tredve år til pensjonsalder. Medlemmene er, eller har vært, ansatt på Universitetet i Oslo (UiO). UiO støtter kordriften. De som ønsker å være med, må møte til en kort prøvesang med dirigenten. Øvelser holdes onsdager kl. 16.15-18.30, som regel i Universitetsbiblioteket på Blindern. Vi planlegger å starte høstsemesteret 16. august. Koret tar oppdrag innenfor UiO.

Noen oppdrag ligger fast: Sommerlunsjkonserter og julelunsjkonserter. Vi synger også på forespørsel når det er arrangementer på UiO, for eksempel mastergradsseremonier, medarbeideravslutninger eller ulike jubileer.

Koret arrangerer ei seminarhelg (fredag og lørdag) hvert semester. Det kan evt. bli arrangert tur (i tilknytning til sommeren) 2024. Unikors repertoar har ganske stor bredde innenfor det klassiske, folkemusikk og viser. Vi synger også samtidsmusikk av og til. Vi holder oss til korte nummer og synger stort sett ikke store verk. Tekstene har vært på svært mange ulike språk!

Vi ønsker en dirigent som • kan være med på øvelser og sangoppdrag • kan finne godt repertoar til koret • er tydelig og klar i sin instruering (du kan godt være litt streng og pirkete ?) • arbeider systematisk og har voksenpedagogiske evner • er god på sangteknikk • har erfaring med kordirigering • er inspirerende og sprer sangglede

Unikor tilbyr • et godt fungerende styre og ordnet økonomi • et godt korfellesskap med medlemmer fra hele Universitet og Universitetsbiblioteket • sangglade medlemmer • gode øvingslokaler • kontrakt og månedlig avlønning + ekstra avlønning for oppdrag som ikke er spesifisert i kontrakten

Søknad med CV sendes til styret@unikor.no. Vi planlegger prøvedirigering før kontrakt blir underskrevet.

Søknadsfrist 25. juli 2023.

?

Finnes det en dirigent som passer for Årvoll sangensemble?

Hvem er vi?

Årvoll sangensemble er et blanda kor med ulik notekunnskap og personligheter. Felles er at vi liker å synge og underholde. Alle som liker å synge i kor kan være med, og alle kan ønske sanger til repertoaret. Vi er et rytmisk kor, og synger for det meste rock, pop og viser. Vi synger i stor utstrekning til backingtrack produsert av vår kapellmester.

For tiden har vi ca 45 medlemmer.

Koret øver hver tirsdag kl. 18.30-21 på Årvoll gård i Oslo. Der er vi en del av det mangfoldige kulturlivet på gården. Våre faste aktiviteter er en årlig temabasert konsert 3 dager til ende, samt deltagelse på faste arrangement på Årvoll gård jul og sommer.

Vi søker deg som er entusiastisk med godt humør og masse energi , er kreativ er raus og tålmodig, kan dirigere et rytmisk kor, kan arrangere noter og distribuere de digitalt og helst kan spille piano/keyboard. Du har ikke nødvendigvis lang utdannelse, men setter pris på sangglede og kreativitet

I din søknad med CV er det fint om du skriver litt om deg selv, din bakgrunn og utdanning, om hvorfor du søker denne stillingen og hvilken erfaring du har med utvelgelse av repertoar. Legg også ved en referanseliste.

Hva tilbyr vi?

Ansettelse fra 01.01.2024

Deltagelse på styremøter

Fast medlem av musikkutvalget

Lønn etter tariff

Håper du søker!

For flere opplysninger ta kontakt med Ingun Furulund mobil 988 40 373 e-post aarvoll.sangensemble@gmail.com

Kisakoret søker dirigent

?

Kisakoret er et blandakor bestående av 20 entusiastiske sangere.

Det er i dag bra stemmevis balanse, men vi håper på god rekruttering frem mot korets 100- årsjubileum 19. april 2025. Vi har fått fire nye medlemmer i år.

Vi pleier å si at vi synger alt fra Bach til Beatles.

Øvelser i Furuset menighetshus v/Furuset kirke, Kisavegen 10. 2056 Algarheim i Ullensaker hver onsdag i tiden ultimo august - medio juni kl 1845 - 2115, men om ønskelig kan dato og tid forskyves.

Lønn etter avtale.

Søknadsfrist 1. august 2023. Søknad sendes til davidbrustad1@gmail.com

Henvendelse David Yri-Brustad 925 25 224 eller Jan Harald Simonsen 917 00 004.

Søknadsfrist: 01.08.23

?

Vi du dirigere Levanger Mannssonglag?

Levanger Mannssonglag ble stiftet i 1905 og er en av Levangers store kulturaktører. Koret gjennomfører konserter, revyer og andre arrangement til stor glede for kommunens befolkning. Koret mottok i 2016 Levanger kommune sin kulturpris for sitt bidrag for kulturen.

Koret øver i Musikkens Hus hver mandag fra kl. 19:30 til 22:00

Koret er en veldrevet organisasjon som gleder mange, ikke minst er de til stor glede for sykehusets pasienter hver 17. mai, og med sitt bidrag med sang på torvet 17. mai. I tillegg deltar koret på en rekke andre arrangement i løpet av året hvor den tradisjonelle julekonserten i Levanger kirke er et av mange høydepunkt.

Koret er medlem i Norges Korforbund. Da vår dirigent skal legge bort «dirigentpinnen» og bli pensjonist fra nyttår søker vi hans etterfølger. Hvem er du?

Vi ønsker oss en dirigent med god og allsidig musikalsk utdanning og erfaring, gode samarbeids- og samhandlingsevner og en dirigent som utfordrer og motiverer koret til å bli bedre. Dirigenten vil, i samarbeid med styret, bli utfordret til å være med å revitalisere koret og rekruttere nye og yngre sangere.

Koret kan tilby:

• Positive og lærevillige kormedlemmer, som liker å utfordres og være i utvikling

• Mulighet for støtte til dirigentutvikling

• En veldrevet organisasjon

• Lønn etter avtale

Oppstart 1.januar 2024. Spørsmål kan rettes til: korets leder Trond Peder Nilsen, tlf 995 31 806

Søknad, CV inkl. referanser, sendes levangermannssonglag@outlook.com

Søknadsfrist: 15. oktober 2023

Hamar Damekor søker ny dirigent

?

Hamar Damekor ble stiftet i 1928 og pr i dag er vi ca 20 medlemmer mellom 35 og 83 år. Gjennomsnittsalder er ca 65.år.

Vi synger alle sjangere og vi har et bredt repertoar. Vår flotte dirigent er gravid så vi trenger en ny dirigent fra 22. august.

 

Koret øver i Hamar Kulturhus hver tirsdag fra kl 19.00 til kl 21.30.

Vi er en sammensveiset og flott gjeng med mye humor og sangglede, som tar godt vare på hverandre.

I mai var koret på en fantastisk tur til Verona og Gardasjøen i Italia hvor vi holdt to konserter. Det ble et minne for livet.

Håper du har lyst til å dirigere oss slik at vi fortsatt kan synge og være sammen.

 

Søknad og eventuelle spørsmål sendes til korets nestleder, Torgunn Schulz på e-post: torgunn48@hotmail.com

Søknadsfrist: 01.08.23

Kor CAVA trenger ny dirigent. Er det deg?

Hvem er vi:

Cava er et sprudlende kvinnekor bestående av 20 entusiastiske amatører med glimt i øyet og glød i hjertet. Vårt repertoar er fullspekket av kjente og ukjente poplåter. Fellestrekket er at alle har en egen, skreddersydd twist, som er vårt varemerke. Vi holder egne konserter, i tillegg til å ta oppdrag til bryllup, julebord og andre festligheter. Vi i CAVA elsker musikk, digger å opptre og har det gøy sammen!

 

Hva blir din rolle i CAVA?:

- Du bidrar til koristenes utvikling som sangere og er ansvarlig for korets presentasjon og uttrykk musikalsk. -Du er med oss i prosessen med å identifisere og nå vårt musikalske ambisjonsnivå som kor. -Du leder våre øvelser som varer 2,5 time én gang i uka (opphold i skoleferie og på offentlige høytidsdager) og er med på helgeseminar to helger i året. -Du dirigerer koret på 1-2 konserter i løpet av året. -Utover arbeid med koret bruker du noe tid forberedelser og på dialog med styret som du utformer semesterplan for koret med. Vi er et sosialt kor og du er velkommen til å ta del i det sosiale etter eget ønske:)

 

Hvem er du:

-Du har erfaring fra a cappella-kor og/eller rytmiske vokalgrupper. -Du er tydelig og klar i din dirigering. -Du er positiv, løsningsorientert og kvikk, så vel som strukturert og tålmodig. -Du er komfortabel med å bruke lydfiler til øving. Vi bestiller både noter og lydfiler til våre arrangement siden ikke alle kan noter. Vi baserer vår innøving hovedsakelig på lydfiler med noter til støtte. -Du har kunnskap om stemme og stemmebruk. Koristene har ulik erfaring med og kunnskap om stemmebruk. Vi jobber stadig med å bli bedre sangere, og det vil vi at du skal hjelpe oss med. - Da vi gjennomfører de fleste oppdrag uten dirigent trenger vi å være selvstendige både tonalt og rytmisk. Derfor ønsker vi at du har kunnskap om hvordan vi kan forbedre vår felles puls og individuelle rytmiske sans. - Det er en fordel om du kan arrangere låter, men ikke et krav. - Du deler vårt ønske om et langsiktig perspektiv for samarbeidet

 

Hva kan du forvente av oss:

- Selvstendighet og god egeninnsats; - - Koristene skal lære seg sanger ved hjemmearbeid og individuelle stemmegruppe-øvelser. - - Når vi kommer til øving har vi fokus på det musikalske i fellesskap. - Mye lyd og engasjement. - Et ansvarlig styre som står for generell drift av koret. - Ryddige vilkår og lønn etter avtale

 

Når: - Vi øver hver mandag mellom kl 18:00 og 20:30 i Oslo. Men, for den rette dirigenten kan vi se på endring av dag og/eller tid. Det er en fordel om du er ledig for å innlede samarbeid allerede fra juni, for å sikre overlapp med nåværende dirigent hvis kontrakt utløper i august.

Søknadsfrist 1. juni

Søknad med CV og kort beskrivelse av din motivasjon for å bli dirigent for kor CAVA sendes til korcava@gmail.com

Vi vil gjennomføre intervju og prøvedirigering med aktuelle kandidater i Juni.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på korcava@gmail.com eller per telefon til : 98471455

For mer informasjon om koret, sjekk oss gjerne ut på facebook og instagram: @korcava eller les mer på vår nettside: www.korcava.no

KORET Rakkestad søker rytmedirigent!

Har du sangglede, entusiasme, humør og masse energi? Da kan du være den vi leter etter.

Vi ønsker oss en dirigent som kan dirigere rytmisk musikk i kor.

Vi synger sanger i sjangerne rock, pop, viser/ballader.

Er du en dirigent som også kan spille piano/keyboard er dette en stor fordel for oss.

Hvem er vi?

KORET holder til i Rakkestad. Vi er et blandet kor med 30 medlemmer som er veldig glade i å synge, møtes på øvelse og å delta på å lage hyggelige arrangementer sammen. For å bli med i koret legges det aller mest vekt på sangglede! Mange av koristene leser noter, men ikke alle. Vi bruker digitale stemmefiler og har tatt i bruk appen ChoirMate. Vi deltar på ca 4 sangoppdrag i året.

KORET øver hver 14.dag. Øvelsesdag er onsdag. Vi har et arbeidende styre.

Dirigenten er gjerne tilstede på styremøter (ca 1 gang pr mnd)

Vi ønsker at du kan starte høsten 2023

Vi betaler lønn etter forbundets tariff

Søknad med CV/referanser sendes styret på mail: koretrakkestad@gmail.com

Søknadsfrist 8.mai.

Kontaktpersoner: Kjersti Glosli tlf 41 92 23 93 og Wenche-Lise Mathisen tlf 94 38 38 76

?

https://www.facebook.com/koretRakkestad

Er du vår nye dirigent?

?

Vi er Sarpsborg Damekor stiftet 19.03- 1919 og vi trenger ny dirigent med oppstart i august 2023.

Per i dag er vi 18 medlemmer i alderen 23 til 82 år.

Vi er ivrige amatører med mye sangglede. Vi øver hver tirsdag fra kl 19.00 til 21.30 og har 1 konsert pr. semester.

Dirigenten vi søker er en engasjert dirigent som har erfaring innen direksjon av voksent kor, og som mestrer piano.

Vi ønsker en dirigent som evner å skape entusiasme og som drives av å legge til rette for mestring og gode musikalske øyeblikk. Dette innebærer inspirerende og effektive oppvarmingsøvelser, glimt i øyet, tydelig struktur på øvelsene og en god dialog med styre og musikkutvalget.

Ta kontakt med undertegnede hvis dette er av interesse.

Løpende søknadsfrist.

Med vennlig hilsen Wenche Kraggerud

Wenche.kraggerud@live.no

Tlf 91806478

Vil du dirigere og utvikle et av Trondheims største blandakor?

Strindheim Blandakor søker ny dirigent.

Strindheim Blandakor består av i overkant av 60 aktive sangere i alderen 20+ til 70+, og er i positiv musikalsk utvikling. Vi har jobbet mye med klang i det siste og nå søker vi en dirigent som har lyst til å utvikle koret videre. Koret trives med et bredt repertoar og varierte musikalske utfordringer, alene eller sammen med ulike samarbeidspartnere. Vi er tilsluttet Norges Korforbund, er et veldrevet kor med god økonomi og dugnadsånd. Tiltredelse for ny dirigent ønskes primært fra sesongstart i august, men det kan også være aktuelt med en tidligere oppstart.

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

- God og allsidig musikalsk utdanning og erfaring

- Gode samarbeids- og samhandlingsevner

 

Koret kan tilby:

- Positive og lærevillige kormedlemmer som liker å utfordres og være i utvikling

- Muligheter for støtte til dirigentutvikling

- En veldrevet organisasjon

Spørsmål kan rettes til korets leder Frede Jakhelln, mob: 90125522

eller korets dirigent Tor Halvard Nilsen, mob: 41501375

Søknad og CV inkl referanser, sendes post@strindheimblandakor.no

Søknadsfrist: 15 april

Tunklang trenger dirigent!

?

Tunklang vokalensemble i Larvik, Vestfold, trenger ny dirigent når vår nåværende blir pensjonist over sommeren.

 

Hvem er vi:

Tunklang er et blandet kor med ca 50 medlemmer som i år har 40 års-jubileum.

Repertoaret vårt er variert, både i vanskelighetsgrad og i de fleste sjangre, og vi synger med piano, band og a cappella.

Vi har ca fire konserter i året, inkludert jul- og sommerkonsert.

Koret gjennomfører konserter både på egen hånd og i samarbeid med eksterne, og/eller innleide solister/orkester.

Dette årets høydepunkt må sies å være Queen tribute med Øystein Fevang i Bølgen kulturhus 22.april. Kom gjerne og hør på oss da!

Mange av koristene leser noter, men ikke alle, og vi bruker digitale stemmefiler som innøvingsverktøy i tillegg til korøvelsene, noe vi ønsker at vår nye dirigent skal kunne hjelpe oss med.

Koret øver torsdager kl 19:30-22:00 og vi pleier å ha en øvingshelg pr semester med sosial hygge på kvelden.

 

Hva ønsker vi av deg:

- Musikkfaglig utdanning og dirigenterfaring

- Sangtekniske kunnskaper

- Kan bruke noe instrumentstøtte (piano) til sangøvelser

- Digital kompetanse

- At du er kunstnerisk leder og forbereder og gjennomfører sangøvelser

- Samarbeider med styre og fagutvalg

- Leder koret på arrangementer og konserter

- Lager gode digitale øvingsfiler som deles med koret

?

Personlige egenskaper:

- Ha gode samarbeidsevner og være omgjengelig

- Være selvstendig, strukturert og løsningsorientert

- Ha masse godt humør, være tålmodig og like å jobbe med alle typer mennesker

Koret vil gjennomføre prøvedirigering etter avtale. Koret er medlem av Norges Korforbund. Det lages avtale og honorering etter Creos retningslinjer.

Søknadsfrist: så raskt som mulig

Søknad med CV og referanser sendes til:

Merete Berdal, leder

e-post: Merete.berdal@jotron.com Tlf 977 78 399

Tjølling sangforening søker dirigent fra høsten 2023

Tjølling sangforening er et blandet kor med base på Tjøllingvollen i Larvik kommune.

Koret ble stiftet i 1895.

For tiden er vi ca. 35 voksne, aktive sangere. Vi øver hver tirsdag fra kl. 19.00 til 21.30 i Tjølling Herredshus. Koret har et variert repertoar, alt fra lettere populærmusikk til klassisk musikk og opera. Vi har de siste årene hatt flere prosjekter, bl.a. Vivaldi - Gloria og Rutter - Requiem, og dette trives koret godt med. Høsten 2023 skal vi ha et operaprosjekt i begynnelsen av oktober. Vi har gjennom 15 år hatt julekonsert den 21.12. Dette ønsker koret å fortsette med. Koret liker å jobbe med prosjekter og leier gjerne inn musikere til konserter. Koret har hatt flere reiser med store sangopplevelser i bl.a. Storbritannia og Italia.

Det er et definert mål for koret å være et kvalitetskor som ønsker å utvikle både sangteknikk og formidlingsevne.

Dirigenten vi søker bør ha erfaring innen direksjon av voksenkor, ha utdanning innen korledelse og mestre pianospill til stemmeøving og innspilling av stemmefiler. Koret ønsker seg en engasjert dirigent som har evne til å ta initiativ og skape entusiasme.

Det er viktig at dirigenten kan legge til rette for mestring og gode musikalske øyeblikk.

Dirigenten samarbeider med styret og musikkutvalget.

Lønn etter avtale.

 

Søknad sendes til Tjølling sangforening, v/ leder Solfrid Espegren

Mail: solfrid.espegren@siv.no

 

Spørsmål kan rettes til Solfrid Espegren tlf. 91107904 eller Nina Fongaard tlf. 95068178.

Søknadsfrist 25.mars.

Sapfonia - trenger ny dirigent Er det deg?

?

Damekor med 38 engasjerte sangere med variert erfaring trenger DEG.

Aldersspennet på koristene er 19 - 63 år. Vi er Bergens Skeive Damekor.

Vi fokusere på skeivt repertoar og vi er medlem i FRI Vestland.

Du trenger ikke være skeiv selv, men du bør spille piano, ha musisk utdanning og

være en dyktig pedagog med korerfaring evt. utdannet

sanger/masterstudent sang.

Vi har tidligere hatt dirigenter fra #Griegakademiet, #CVI og med dramabakgrunn.

Du har ambisjoner på korets vegne og liker å instruere både julesvisker,

klassisk damekor og skeive varianter av poplåter, musikalsanger og vakre viser.

Vi deltar i Pride-parader, BygdePrides, reiser utenlands, deltar på korforbundets

nyttårskonsert og har egen julekonsert rundt andre helgen i desember hvert år.

Lønn etter avtale.

Kontakt leder Anne-Brit Sveine på telefon 41299894 eller send mail til sapfonia@gmail.com

Søknadsfrist: 31.03.23

 

 

 

Serotoner er et studinekor ved Psykologisk fakultet ved Universitetet i Bergen som er åpent for at de som har lyst til å være med kan være med.

Vi er mellom 15 og 20 i koret, og ambisjonene våre er å ha det gøy på øvelsene og få et avbrekk fra studiehverdagen. Vi er glad i pop-musikk, men er åpne for andre sjangre og.

Vi søker deg som har noe erfaring med å lede kor, samt er tålmodig og positiv.

Ellers stiller vi ingen krav til dirigentutdanning.

?

Søknad og spørsmål om stillingen kan sendes til styreleder Helene Løversen Tenold på e-post: hltenold@gmail.com

Se gjerne vår hjemmeside: https://www.facebook.com/serotoner

Søknadsfrist: 01.mars 2023

?

Er du vår nye dirigent?

Vil du bli Hydrokorets nye dirigent?

?

Hydrokoret søker etter en ny inspirerende dirigent fra august 2023 da nåværende dirigent gjennom mange år slutter.

Koret ble stiftet i 1973 og vil markere jubileet til høsten. Vi er en glad gjeng på vel 25 damer og knapt 20 menn. Repertoaret spenner ganske vidt, fra viser og folkemelodier til klassisk og kirkemusikk, med et noteregister på over 350 nummer. Vi har konserter og turer i inn- og utland. I mai 2022 reiste vi til Wittenberg, Leipzig og Halle for å synge i deres berømte kirker. Turen i mai 2023 går til Hardanger og Bergen, uten sang i kirker. Vi har korseminar lørdag til søndag hver vår og høst, og avholder årlig 5-6 konserter og offentlige opptredener i tillegg til dem på turneen.

Vi øver hos Hydro på Vækerø ved Lysaker hver onsdag kl. 17.00 – 19.30.

 

Søknad sendes kjell.stenstadvold@gmail.com

For spørsmål, kontakt Kjell Stenstadvold på mobil 4826 9909 Søknadsfrist: 24. februar 2023

Se våre hjemmesider: http://hydrokoret.no/ https://www.facebook.com/Hydrokoret/

Er du vår nye dirigent?

?I Kormix Askøy er vi ca 45 medlemmer fordelt på både dame og herrestemmer i alderen 30 – 75 år. Vi synger pop, rock og visesang og liker å ha noen konserter i løpet av året. Det er viktig å ha det kjekt sammen samtidig som vi ønsker å både utvikle og forbedre oss som kor.

Om oss:

-Blandakor med ca 45 medlemmer i alderen ca 30-75 Synger akapella og med komp. i sjangeren pop, rock og visesang

-God fordeling av stemmer

-Har eget husband bestående av kormedlemmer (Gitar, bass og piano)

-Holder til på Askøy utenfor Bergen

-Øver hver tirsdag på Erdal ungdomsskole fra 1900-2130

-Aktivt styre og ryddig økonomi

Vi søker deg som: Dirigent med erfaring fra kor Har godt humør og sangglede Kan noter Kan spille piano (Ikke for å spille, men for å kunne gi toner til stemmegruppene)

Søknadsfrist 28.02.23.

Søknad eller spørsmål sendes til styreleder Svanhild Elvik på telefon 979 37 611 eller e-post svano_1992@hotmail.com

Glade Takter i Moss søker ny dirigent fra høsten 2023

?

Glade takter er et blandakor som ble stiftet i 1997 og har ca 40 medlemmer. Mange i koret har lang erfaring med korsang, og noen er også med i flere kor. Repertoaret er svært allsidig. Vi synger alt fra jazz, viser, klassisk, folkemusikk, evergreens, sang fra mange land og mange språk og musikaler. Det meste er arkivert som lydfiler og aktuelt repertoar lagres tilgjengelig for koristene. Vi har også årlige helgeseminar.

Glade Takter arrangerer egne konserter og deltar på ulike aktiviteter og konserter lokalt.

Koret drar også på reiser, både innenlands og utenlands. Da synger vi like gjerne på

institusjoner som i kirker og konsertlokaler.

Vi har et positivt miljø med mye godt humør, det setter preg på både øvelser og reiser.

Vi øver hver onsdag på Malakoff vgs i Moss, fra kl. 18.00 - 20.30.

Våre ønsker til deg som vår nye dirigent:

Du er en pedagogisk, hyggelig og inspirerende dirigent, med erfaring i ledelse av kor.

Den vi søker bør kunne spille piano. Du bør ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.

Digital kompetanse er en fordel. Du er med på å videreutvikle vårt repertoar og

vår sangkompetanse, og vi ønsker at du bidrar med både variasjon og bredde i musikkvalg.

Vi ønsker at du lager stemmefiler til nye sanger.

 

Søknad med info om deg selv, CV og dine mål og erfaring sendes til: gladetakter97@gmail.com. Koret er medlem av Norges Korforbund. Vi har et halvt års prøvetid, for å gjensidig se om kjemien stemmer mellom deg som dirigent og kormedlemmene. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

?

Har du spørsmål om stillingen, så ta gjerne kontakt med leder Rønnaug Bekkhus på tlf: 92630793

Se ellers vår nettside http://www.gladetakter.com/437077693 og https://www.facebook.com/gladetakter/?view_public_for=324844837877394

Søknadsfrist 01.04.2023

Melhus Songlag søker dirigent

?

Melhus songlag søker ny dirigent etter Ingrid Synnøve Østvang, som slutter i koret for å gå inn i en ny stilling fra 31. januar 2023.

Melhus Songlag er et blanda kor med ca. 35 sangere fra Melhus og Trondheim. Vi dyrker musikalsk kvalitet i et godt sosialt miljø.

Vi synger variert musikk; Klassisk og kirkelig musikk, folkemusikk, Afro-inspirert, pop, jazz, viser og musikaler.

Vi har øvd inn et fast repertoar med blandet type musikk, som vi framfører på uformelle opptredener.

Koret har deltatt i NM for kor de siste 6 årene (3 NM) og fått gode plasseringer i Gruppe B.

Koret liker å sette høye musikalske mål og er villige til å legge inn krefter og øvingstid for å nå målene.

Vi satser på musikalsk utvikling gjennom blant annet årlige samlinger med øving på sangteknikk med eksterne instruktører. 

Koret har flere ressurssterke sangere med kompetanse innen rytme, kordireksjon, solosang.

Vi synger for det meste a capella, uten akkompagnement, men har også hatt flere konserter med profesjonelle musikere.

Under koronaen klarte vi å holde den musikalske virksomheten i gang ved å organisere koret i mindre grupper som kunne holde øvinger og framføringer innenfor smittevernreglene. Gruppene ble ledet av hver sin hjelpedirigent, som kom fra koret selv.

Vi har et godt sosialt miljø i koret, og trives sammen under øving, konserter og på turer.

Koret er godt organisert, med kunstnerisk utvalg, arrangementskomité, PR-utvalg og et styre som fungerer bra. 

Vi har egen hjemmeside (https://melhussonglag.wordpress.com/), ekstern Facbookside (https://www.facebook.com/melhussonglag) og intern Facebookside.

Koret har en god økonomi. Vi har en del sponsorinntekter, og har lyktes med å skaffe oss støtte til ulike aktiviteter fra Melhus kommune, lokale banker og Norges Korforbund Sør-Trøndelag.

Hvis du vil treffe koret, stikk gjerne innom en øving.
Vi øver hver tirsdag kl. 19.00 – 21.30 på Rødde folkehøgskole, Åsvegen 568, Melhus.

?

 Om dirigentstillingen og søknaden

?

 • Dato for oppstart i jobben som ny dirigent:

  • 23. januar 2023, eller gjerne tidligere i januar, om mulig.

 • Dirigentjobben tilsvarer ca 22 % av en fulltidsstilling.

 • Lønn etter avtale.

 • Kontaktperson: Styreleder Karin S. Gåsbakk,

 • Referanseperson: Dirigent Ingrid S. Østvang,

 • Send oss en søknad med CV, så tar vi kontakt tilbake!

 • Søknadsfrist: 15. desember 2022

Siri'us damekor søker sprudlende dirigent/musikalsk leder.

Siri’us er et damekor med opprinnelse Brumunddal, som oppsto i 2012. Vi har variert i antall kormedlemmer i de 10 årene vi har eksistert, og rommer nå i underkant av 20 damer i voksen alder. Vår dirigent har takket for seg, etter å ha gitt koret en egen sjel og personlighet innen gospel- og soulsjangeren. Han har lært oss MYE om musikalsk uttrykk og fremføring med preg. Vi er delt i seks stemmegrupper og har vært vant til å øve etter lydfiler. Vårt kor har stabil økonomi, et velfungerende styre som sørger for korets drift, arrangementer, søknader og faste månedlige styremøter, hvor også dirigent deltar.

Vi ønsker nå å finne en ny dirigent/akkompagnatør fra høsten 2022,

som vil være med oss å bygge koret videre. Vi er åpne for å utvide repertoar

og sjangre. Vi er lite vante med tradisjonelle korsatser, og trives best som

entertainerkor - gjerne til solist. Vi har tidligere holdt konserter

- både gospel og soul - i Hamardomen, Festiviteten og Gregers i Hamar,

Teatersalen i Brumunddal og i kirkene i Ringsaker.

Vi har gjennom flere år koret med Trine Rein på hennes julekonserter

- noe vi ønsker å fortsette med. Vi er åpne for å finne et godt samarbeid

rundt øvingstider og steder og leter etter en omgjengelig dirigent som

kan inspirere og bidra inn i vårt humørfylte fellesskap.

Vi ønsker tiltredelse av ny dirigent snarest, med prøvetid ut året.

Lønn etter avtale. Vi kan tilby dirigentkurs om ønskelig. 

?

Søknad sendes siriusgospelkor@gmail.com.

For spørsmål ta kontakt med styreleder Vibeke Skottner tlf. 92288221

Søknadsfrist: 01.11.22

Nettside: www.siriusgospelkor.no

Dirigent søkes i Bergen

Culpa er på utkikk etter en ny dirigent, som kan begynne januar 2023. Øvelser foregår 18-20 hver onsdag inne på det juridiske fakultet. Vi har i tillegg øvingshelger, konserter og oppdrag. Vi har et variert repertoar (med overvekt av pop) som bestemmes av medlemmene hvert semester.

 

Vi er på utkikk etter noen som:

Er dedikert og har mulighet til å investere tid i koret

Har pedagogiske egenskaper og evner å motivere med en positiv innstilling

Har dirigenterfaring med (helst) studentkor

Kan spille piano og har godt gehør

Det er en fordel om du har godt humør, og ønsker å bidra til og være en del av Culpas (fantastiske!) sosiale miljø

Fordel om du kan arrangere sanger (men ikke et krav)

 

Vi kan tilby deg god arbeidserfaring samt livsglede på høyeste nivå! Vi er en supersosial og hyggelig gjeng med 23 sangglade og engasjerte studenter.

Høres dette ut som noe for deg? Sleng inn CV, motivasjonsbrev og eventuelle referanser til Culpa@juristforeningen.com med emne «søknad – dirigent - navn»

Intervjuer vil foregå fortløpende, også før fristens utløp. Prosessen vil bestå av intervju og en eventuell kort dirigering av koret.

?

Søknadsfrist: 01.11.22

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063664145570

?

Vil du bli Abildsø Bygdekors neste dirigent?

?

Vår nåværende dirigent gjennom 6 år slutter i desember og vi søker hans etterfølger fra 01.01 2023.
Abildsø bygdekor er et vel etablert blandakor med rundt 35 voksne sangere.

Gjennom årene har koret sunget forskjellig repertoar: Rutter, Nystedt, Bruckner etc, viser og folketoner.
I framtida vil koret satse på noe lettere genre med skandinavisk og engelskspråklig musikk.

Koret er godt organisert og veldrevet. Godt samarbeid mellom kor og dirigent.

Koret har 2 1/2 times øvelse hver torsdag på Abildsø skole.
Koret fyller 40 år i 2023. Dette vil prege korets program, med bl.a. utenlandstur i mai.
Koret har sin tradisjonsrike julekonsert i Manglerud kirke hver 3. søndag i advent. For-beredelsen til julekonserten skjer på et seminar på Sanner hotell i oktober.
Koret synger hver vår og høst på to institusjoner i bydelen.

Det er ønskelig at du har gode kunnskaper om sangteknikk, god formidlingsevne og behersker piano godt.

I din søknad med CV er det fint om du skriver litt om:
- deg selv, dinbakgrunn og utdanning
- hvorfor du søker denne stillingen
- hva du liker å dirigere
- hva du legger vekt på å få fra.
- hvilken erfaring du har med utvelgelse av repertoar
- meninger om oppstilling
- krav til å synge utenat
- du dirigerer andre kor, korps / hvilken tid du har til oss
Legg også ved en referanseliste.

Vi tilbyr deg:
- lønns- og arbeidsvilkår basert på Norsk Musikkråds standardkontrakt.
- lønn etter kompetanse.

Be om fullstendig annonsetekst, eller still spørsmål om stillingen til korets leder Lars-Kristian Berg, telefon 9300 3338 eller til nestleder Ingar Kjøstolfsen, telefon 9508 3890.

Søknad innen 30.10.22 sendes korets leder på mail: lakris@lakrismedia.no
eller til
Abildsø Bygdekor
Pb. 161, Manglerud
0611 Oslo
 

Vil du dirigere Bjørvika blandakor?

Vi er Bjørvika blandakor og trenger en ny dirigent.

Oppstart Januar 2023. Per i dag er vi ca. 10-15 korister, i alderen 20-50 år.

Vi synger i hovedsak drikkeviser/folkeviser og kan friste med korsprit i pausen og mye godt humør. Vi er ivrige amatører med mye sangglede. Vi kan tilby 1000 kr per øving, 1500 kr per konsert.

Vi øver annenhver onsdag fra 18:45 til 21:15 og har 1-2 konserter per semester.

 

Ta kontakt med undertegnede hvis dette er av interesse.

Løpende søknadsfrist.

 

Mvh Iver Myklebust iver.urkemyklebust@gmail.com

Mob. 45401261

Ny dirigent søkes til Skjærgårdskoret

Vi er et blandet kor med base på Nøtterøy utenfor Tønsberg.

Koret ble stiftet i 1980 og har vært svært aktive i lokalsamfunnet hele tiden. Tellende medlemmer er 36 medlemmer. Øvelsene våre er på mandager fra 19.00 til 21.30 på Steinerskolen, hvor vi har piano i øvingslokalet. Vi har et variert repertoar innen jazz, klassisk, vise, pop og folkemusikk. Opptredenene våre har vært blant annet julekonserter, sommerkonserter, temakonserter, kirkekonserter og vårt faste oppdrag på 17. mai.

Korets ønsker og mål i fremtiden er å rekruttere nye sangere for å komplettere vår faste kjerne, vi ønsker å bli enda mer synlige i lokalsamfunnet med flere oppdrag/stunt, samt å utvikle oss både sangteknisk og på formidling. Det er et definert mål å være et kvalitetskor, ikke en allsanggruppe. Det som er særlig positivt ved koret er en musikkglede og et varmt og inkluderende miljø som smitter over på både korister, dirigent og publikum. Prosjektene vi har gjennomført bærer preg av stor innsatsvilje, kreativitet og aktivt engasjement.

Dirigenten vi søker er en engasjert dirigent som har erfaring innen direksjon av voksenkor. Fortrinnsvis ønsker vi en som har utdanning innen korledelse og som mestrer tangenter. Vi ønsker en dirigent som evner å skape entusiasme og som drives av å legge til rette for mestring og gode musikalske øyeblikk. Dette innebærer inspirerende og effektive oppvarmingsøvelser, glimt i øye, tydelighet, struktur på øvingene og en god dialog med korets styre og noteutvalget.

?

Søknad sendes til Skjærgårdskoret v/korets leder Bent Laane innen 31.12.22

e-post: bentmaskin@gmail.com

tlf. 900 31 343

Vil du dirigere Sandvikakoret?

Sandvikakoret søker etter en ny inspirerende dirigent fra nyttår da vår dirigent slutter da.

Koret vårt ble stiftet i 1933 under navnet Sandvika Blandede Kor. Vi er en glad gjeng på ca. 40 sangere, ca 30 damer og 10 menn som synger all slags musikk, fra viser og «folkelig» musikk til jazz, klassisk, spirituals og kirkemusikk. På vår hjemmeside legges alle nye sanger med lydfiler på Musescore.

Vi deltar på egne og andres arrangementer med seminarer, festivaler, konserter og turer i inn- og utland.  Nå i november drar vi på korseminar fra lørdag til søndag, der vi har  workshop og øver til konsert før jul.

Tidlig i juni 2023 drar vi på kortur til Irland.

Vi øver på Kulturstasjonen i Løkkeåsveien 2 i Sandvika hver tirsdag kl. 19.00 – 21.30.

 

Søknad sendes arild.sundt-h@hotmail.com.

For spørsmål ta kontakt med  Arild (styreleder) på tlf.  922 06 527

Søknadsfrist 10 . november 2022

Hilsen Sandvikakoret v/ Arild Sundt-Hansen

 

Nettside: sandvikakoret.no

Dirigent ønskes til Storsjøkoret

?

Vi er et blandakor fra Nord-odal som trenger ny dirigent fra januar 2023. Vi har siste året renovert repertoaret og ønsker en dirigent som kan lede oss videre i dette arbeidet. Vi har nå hatt et samarbeid med Rockeklubben og låter av bl annet Queen og Beatles har stått på programmet. Vi liker å jobbe med prosjekter, og vil gjerne fortsette med litt sprekt sangvalg. Vi øver 2,5t hver uke, nå er det torsdager 19-21.30, men vi er fleksible.

Ta kontakt med leder om du tar utfordringen.

Hilsen Storsjøkoret v/Elin

?

Søknadsfrist: 30.11.22

Kontakt: elin.g.haugen@outlook.com

?

Vi trenger ny dirigent!

Dalen mannskor holder til på Sunndalsøra, ca. 20 stk. akkurat nå, jobber for å få med flere korsangere. Koret synger variert og har noen konserter i løpet av året. Vi synger tradisjonelle sanger, men også litt mer moderne for eks. Åge Aleksandersen, Leonard Cohen, m fl. Julekonserter har vi mest i kirken. Koret legger stor vekt på å ha det trivelig sammen, men vi har også fokus på utvikling og forbedring av koret.

Søknad sendes per epost til oherm@online.no

Spørsmål kan stilles per epost eller til Oddleif Hermo på 90521029.

Søknadsfrist 10.09.22

Ledig stilling som dirigent for Sangkoret Balladen

Sangkoret Balladen er et kor på Toten, med rundt 20 medlemmer. Selv om vi er seriøse og hardtøvende, har vi løs snipp og liker å ha det moro når vi synger! Balladen er et "Totenkor" og starter høstsesongen på Kapp skole, men er for tiden på leting etter et fast øvingslokale. Repertoar er variert, og svinger mellom klassisk, pop, musikal og viser, men vi har plass til myyye mer! Parallelt med korøvelsene, har vi nå i høst og våren 2023, et musikal-prosjektkor gående, om dette skal kunne gjennomføres er også avhengig av at koret får en dirigent. Vi trenger en dirigent som kan begynne så snart som mulig.

Vi ønsker deg som:

-Har en pågående eller ferdig bachelor i dirigering.

-Er entusiastisk, samarbeidsvillig, strukturert og med godt humør.

-Kan spille piano/evt. lage lydfiler til hjemmeøving. Dette er et ønske, men ikke noe krav.

 

Håper å høre fra deg! Send gjerne en mail til sangkoret.balladen@hotmail.com Mvh. Lene Marie Linnerud Solberg, Korleder

?

Søknadsfrist: 01.10.22

Er du vår nye dirigent?

Ulsmåg Skolekor i Bergen trenger ny dirigent fra i høst av, da vår dyktige dirigent har gått videre til nye utfordringer. Vi er et foreldre-drevet kor med et aspirantkor for 1. og 2.trinn og et juniorkor for 3.-7.trinn som har øvelser rett etter skoledagens slutt tirsdager, 12.45-15.00. Koret opptrer både lokalt i nærmiljøet, på skolens arrangementer og ved andre anledninger som byr seg som feks barnekorfestivalen til festspillene i Bergen. Vi har et tett samarbeid med SFO som følger koristene i aspirantkoret til øving. Koret har bestått av totalt rundt 65 barn. Repertoaret har spent seg fra klassisk, nordiske barnesanger, pop og folkemusikk og er i stor grad opp til dirigenten å styre. Vi håper på snarlig tiltredelse for riktig person, ta gjerne kontakt ved spørsmål!

Ledig stilling som dirigent/musikalsk leder i Porsgrunn gospelkor

Da vår dirigent sluttet etter vårsemesteret 2022, søker vi nå etter hans etterfølger fra høsten 2022.

Vi er et godt etablert kor med ca 60 medlemmer, eget husband, fast avtale med lydtekniker, et velfungerende styre og en sunn økonomi. Vi øver fast hver torsdag fra 19.30 til 22.00 i KFUK/KFUM sine lokaler i Porsgrunn.

De siste 20 årene har vi arrangert adventskonserter 2.søndag i advent, og hver vår holder vi en konsert ved Kafé K. I tillegg til dette gjennomfører vi ulike oppdrag på forespørsel. På dette området kan en ny dirigent påvirke aktiviteten i samarbeid med styret.

Vi søker en inspirerende dirigent innen gospelsjangeren, og vi kan tilby konkurransedyktige betingelser.

Ta gjerne kontakt med styreleder Anita Mørch for en uforpliktende prat.
Tlf: 926 41 085
E-post; post@porsgrunngospelkor.no

Nettside: https://www.facebook.com/PorsgrunnGospelkor

Søknadsfrist: 30.09.22

Ny dirigent ønskes til Brumundkoret

?Brumundkoret har kommet ut av «dvalen» med struttende selvtillit! Vi er klare for å få til en 30-års jubileumskonsert våren 2023 og våre, for øyeblikket, 17 medlemmer fra Brumunddal og omegn har forstått at «øvelse gjør mester», at vi må øve noe hjemme, og prioritere korøvelsene. Stemmefiler gjør oss dessuten enda bedre! Vårt svært uformelle blandakor øver i kirkestua i Veldre kirke hver tirsdag. Vi er ikke et kirkekor, men deltar fast på to gudstjenester i året. Annethvert år har vi ansvar for en julekonsert – ofte sammen med flere aktører.

Vi er allsidige på repertoaret: Viser, musikaler, julekabaret, film- og scenemusikk, pop og litt klassisk har vi vært innom de siste 10 årene. Vi samarbeider litt med Brumunddal Mannskor når dette passer for begge korene.

Vi har de siste 3 årene jobbet med både trestemte- og firstemte arrangement, men drømmen er å ha nok stemmer på mannsrekka, vi har siste året vært 5. Dette har likevel fungert bra og vi ønsker å fortsette med et variert repertoar tilpasset koret vårt, vi skal ha det moro – også når vi synger! Vi har et godt og inkluderende miljø.

Vi trenger ny dirigent fra 23.august 2022 og vi ønsker fortsatt å få med oss en engasjert og kreativ person som har god formidlingsevne, godt humør og gode samarbeidsevner. Pianospill til mer enn husbruk er også ønskelig. Honorar som selvstendig næringsdrivende etter avtale. Koret har nå bra økonomi, og eget styre. Vi er åpne for hva en ny dirigent kan bidra med og håper at vi sammen blir enige om veien videre. Vi ser for oss en prøvetid ut året.

Vi avtaler gjerne en prøvedirigering ved oppstart igjen etter ferien.

Koret er tilsluttet Norges korforbund Hedmark. Du finner informasjon om oss der eller besøk gjerne vår Facebook side: https://nb-no.facebook.com/Brumundkoret/


For nærmere opplysninger, send e-post til sekretær Hanne Krogsti Bysveen: hkrogsti@gmail.com. Evt kontakt korets leder, Marit Kopperud Pedersen på tlf 907 27846.
Søknad med CV sendes til samme e-post.

Søknadsfrist: 15.08.22

?

DIRIGENT SØKES TIL SARP'AZZ - BLANDET VOKSENKOR I SARPSBORG

 

https://www.sarpazz.no/


Vi er for tiden ca. 15 aktive sangere som synger 3- (4-) stemt. Vi synger mest jazz og swingjazz. Vi har egen pianist til opptredener. Øvingsdag er mandag. Øvingslokale på Hannestad i Sarpsborg.
Årlig oppdrag første lørdag i mai og en times hyggekonsert en mandag i juni eller desember, og vi er åpne for forslag utover dette.
Søknadsfristen løper til vi finner vår nye dirigent. Vi avtaler en gjensidig prøveperiode. Høres dette greit, håper vi du leser videre:
 
Du som søker:
• har noe eller mye musikkutdanning
• har erfaring som dirigent
• kan spille stemmene enkeltvis på piano
• kan spille komp som angitt i notene eller forenklet komp når vi øver (vår faste pianist kommer på hver 3.-4. øvelse og på opptredener.)
• du leder øvelsene med oppmuntring og tålmodighet, og bidrar til god stemning i koret
• du blir medlem av noteutvalget
• du samarbeider tett med styret i saker som gjelder korets øvelser og øvrige aktiviteter

Litt om Sarp’azz:
• vi synger hovedsakelig jazz og swingjazz
• koret har vært aktivt uten avbrudd fra oppstart i 1987, også gjennom koronaen da vi møttes på zoom hver uke, så entusiasmen og samholdet er godt hos oss!
• vi er voksne sangere med ulik fartstid i koret
• vi er for tiden 15 aktive sangere som synger 3- (4-) stemt
• vi har egen pianist til opptredener, og vi lager selv lydfiler til både enkeltstemmer og samlet kor
• øvingsdag er mandag
• øvingslokale på Hannestad i Sarpsborg
• vi har ryddig økonomi
• vi har et aktivt styre, noteutvalg og festkomité


Henvendelser rettes til:


Katrine Gløersen 97665045 (leder), katrinegloeersen@gmail.com
 
Inga-Britt Melhus 45254906 (sekretær), imelhus@hotmail.com

 

Ellen Jahr 41537757 (kasserer), ellen.jahr@borregaard.com

Alla breve søker ny dirigent

Alla Breve er et damekor fra Bergen som består av 14 flotte damer i sin beste alder. 

 

Dirigenten vår har fått utvidet stilling på Kulturskolen, og da strekker ikke tiden til lenger. Koret vil gjerne ha en engasjert og motiverende dirigent med glimt i øyet. Vi liker å ha gode oppvarminger, gjerne med innslag av stemmebruk og sangteknikk. Vi har godt humør og er veldig lærevillige. Koret deltar på konserter både i inn- og utland; vi liker å reise.

Øvelsene er hver onsdag i Åsane Kulturhus 19.00 - 21.30

Høres dette interessant ut, ta kontakt med korets leder Anne Brandsrud. 

e-post: a-brands@online.no

?

https://www.facebook.com/koretallabreve

Søknadsfrist: 17.08.22

?

Cantus Cordi søker ny dirigent!

DSC_5669-2-Edit-2.jpg

Cantus Cordi er et amatørkor for damer, stiftet høsten 2013, som øver på Bogstad skole annenhver torsdag 19-21.30.
Koret har etter coronaperioden 16 aktive medlemmer (og noen i perimisjon) og vi arbeider med å rekruttere nye sangere med mål om å bli 20-25 sangglade damer igjen. 
Vi synger folketoner, salmer og klassiske verk. Alvilde Riiser har vært vår dirigent fra oppstart. Fra høsten 2019 overtok Birgit Djupedal som dirigent.
Koristene har ulik erfaring innen stemmebruk og notelesing, men vi har utviklet oss sammen de siste 9 årene og ønsker å fortsette med det!
Til julekonserten i 2021 sang vi bla. utdrag fra Dancing Day (J.Rutter), i samarbeid med harpist L.Macri. Andre verk vi har sunget er Villemann og Magnhild (trad.), A cermony of carols, B.Britten, Stabat Mater (Pergolesi), Messe Basse og Ave verum corpus (G.Fauré),  
Vi holder vanligvis sommer- og julekonsert, ofte med profesjonell solist, men har også hatt konserter i samarbeid med andre kor i Oslo. 
Koret har et styre som står for den generelle driften, bla. Har vi gjennomført kortur til Tromsø med konsert i Ishavskatedralen mai 2022! 

Se gjerne vår nettside for mer detaljer om opptredener og repertoar. http://www.cantuscordi.com

Vi ønsker en dirigent som: 
• har interesse for de sjangrene vi har lagt hovedvekt på
• er inspirerende, entusiastisk, strukturert og tydelig som musikalsk leder av koret
• kan spille piano/alternativt lage lydfiler til hjemmeøving

Kunne dette være aktuelt for deg? 
Ta kontakt, så arrangerer vi intervju/prøvedirigering i mai/juni.
Søknadsfrist 01.09.22

Kontakt: 
Anne-Sophie Konow Lund (styremedlem)
Tlf 93842625 konowl@online.no 

eller

Elisabeth Qvigstad(styreleder)
Tlf ?98056128? /e_qvigstad@hotmail.com??????

 

Share on Facebook

Logg inn