Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Her har vi plass til flere annonser!

Vi deler stillingsannonser kostnadsfritt her på hjemmesiden og Facebook.

Dersom koret ditt ønsker å annonsere kan dere fylle ut dette skjemaet. 

Sammen gir vi pulsen til korlivet 


Studentkoret BTS Rebellium
Studentkoret BTS Rebellium er blandakoret ved Høgskulen på Vestlandet i Bergen og vi søker en dedikert dirigent til å ta over det musikalske ansvaret fra august 2024.

Rebellium er en trivelig og sosial gjeng bestående av omtrent 35 korister. Vi øver hver torsdag fra kl. 17:30 til 20:00 på HVL, i tillegg til en øvingshelg i løpet av semesteret. Rebellium er et kor åpent for alle, med fokus på sangglede og musikalsk utvikling. Vi har et variert repertoar, både med og uten band. Mot slutten av hvert semester har koret en stor konsert, og vi tar jevnlig på oss ulike oppdrag. Vi er også aktive deltakere i det levende studentkormiljøet i Bergen.

Rebellium er underordnet studentorganisasjonen på HVL, Bergen Teknikersamfund (BTS) og står dermed trygt økonomisk og organisatorisk.

Vi søker deg som:
har solid musikkfaglig bakgrunn med erfaring innen kor og kordirigering.
har sterk sangerfaring og gode notekunnskaper.
har musikalske intensjoner om å løfte koret til nye høyder.
er engasjert, inkluderende, pålitelig og strukturert.

Vi kan tilby:
en unik mulighet for musikalsk utvikling.
tilgang på flotte øvingslokaler på HVL, Kronstad.
et trygt, trivelig og sosialt miljø.
honorar etter avtale.

Dine arbeidsoppgaver:
Planlegging og gjennomføring av øvinger og konserter.
Velge ut repertoar i samarbeid med musikkutvalget.
Samarbeid med styret i avgjørelser angående korets drift.

Søknad og CV sendes til leder.rebellium@btshvl.no innen 15. april 2024. Aktuelle kandidater vil bli kalt inn til intervju og prøvedirigering. Ved spørsmål, ta kontakt med leder for Rebellium, Vilde Færøy Gald på samme mailadresse.
Risikoret søker ny dirigent!
Hei! Er du kordirigent? Frister det å ta en musikalsk risiko?
Hvis nei: Ikke les videre.
Hvis ja: La Risikoret pirre din nysgjerrighet!
Vi trenger ny dirigent fra høsten 2024. Risikoret er et blanda a cappella-kor i Fredrikstad med 42 medlemmer. Risikoret er koret du synger i på eget ansvar.
Vi er et allsidig kor med et bredt repertoar, fra madrigaler til rock. Vi liker spennende arrangement med gode harmonier og spenst. Vi søker en dirigent med engasjement, takhøyde og glimt i øyet, som vil være med på å forme og løfte koret videre.
Vår dirigent må kunne spille på tangenter, være god på rytme, ha pedagogiske evner og trives med ulike musikalske sjangre. Hvis du også kan arrangere, er det et pluss, men ingen betingelse. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og ordnede forhold.
Risikoret er et veldrevet kor, inkluderende, lærevillige, fri for interne intriger, og med mye humor og selvironi. Vi ønsker at vår dirigent skal være en naturlig del av koret, og være sammen med oss på diverse arrangement rundt i byen, på korstevner og korturer. Vi øver hver torsdag fra 18.30 til 21.00, på Fredrikstad Internasjonale Skole. Vi har også helgeseminar en gang i halvåret. I november i år skal vi ha vår 40 års jubileumskonsert i det Grunnmurede provianthus i Gamlebyen, og den blir garantert verdt et besøk! Kontakt oss, da vel, så kan vi prate om saken.
Søknadsfrist snarlig, med oppstart høsten 2024.
Kontaktperson:
Kari Spæren Sand, mob:47279496, eller mail: k.sand@icloud.com
Du kan også ta kontakt med vår dirigent,
Henrik Brusevold: mob: 40238802, eller mail: henrikbrusevold@hotmail.com
Nesodden Sangkor
Er du vår nye dirigent?


Vi er Nesoddens eldste, lokale blandakor med ca. 45 medlemmer, som nå trenger en ny dirigent fra august 2024. Vi er glade i et variert repertoar, fra folketoner og ballader, via viser og pop – til klassiske stykker og korverk. Vi har alltid ambisjoner om å bli bedre, og det håper vi også du har!

Øvelsene foregår onsdager fra kl. 19.00 til 21.30, sentralt på Tangen (Tangenten) på Nesodden, en kort båttur fra Oslo. I løpet av året har vi to helgeseminarer (vår og høst) og to konserter (juni og desember).

Dette ønsker vi av deg som dirigent:
- Du har enten formell utdannelse innen direksjon eller holder på å få det
- Du har alternativt lang erfaring med dirigering av kor
- Du har evnen til å inspirere oss og har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
- Du har lyst til å jobbe med sangglade amatører, er strukturert og bruker ulike teknikker for innlæring og framføring
- Du er allsidig og må kunne beherske ulike sjangre av musikk
- Du honoreres som selvstendig næringsdrivende etter avtale

Søknadsfrist: 15. april 2024

Send din søknad med CV til: nesoddensangkor@gmail.com

Hjemmeside: http://nesodden.sangkor.no/
Facebook: https://www.facebook.com/nesoddensangkor
Øvre Rendalen mannskor 
Unik mulighet - Til å lede et av regionens beste mannskor
Har du øyne og ører for menn som synger. Da er Øvre Rendal Mannskor koret for deg. Vår utmerkede dirigent gjennom snart 9 år flytter på seg og vi er ute etter en ny musikalsk leder fra august 2024. Hvem er vi; Mannskor, stiftet 1917, med for tiden 25 sangere, 1/3 er under 28 år. Vi er godt besatt på alle stemmer. Vi synger de fleste genre på flere språk, gjerne a cappella, men også med piano, orgel eller band. Koret føler seg også hjemme i mannskortradisjonen.
Vi øver ukentlig onsdager 19.30 – 22.00. Vi har et kjempeflott øvingslokale med alle fasiliteter. Vi holder stort sett 4 konserter i året, enten alene eller i samarbeid med andre kor. Minst én av konsertene er helaftens som framføres hver vårsesong.
I vårkonserten benytter vi oss ofte av innleide musikere samt solister i egne rekker. I tillegg har vi noen opptredener av kortere varighet på oppdrag. Øvre Rendal mannskor har med nåværende dirigent opparbeidet seg et godt renomme, som vi ønsker å utvikle videre. Koret er veldrevet med et kompetent styre og god økonomi.
Dine egenskaper; Helst utdannet sangpedagog Dirigenterfaring Kan spille piano Være vår musikalske leder på øvelser og konserter/opptredener Vi tilbyr Interesserte sangere med hjerte for mannskoret Ei fantastisk bygd der kortradisjonen står sterkt Sosiale sammenkomster med sang og glede der dirigenten er med God lønn.
Vi ønsker at du sender oss en søknad så snart som mulig eller tar kontakt med oss for en prat, du kan gjerne møte oss på en øvelse eller opptreden.
Kontaktpersoner; Ola løken, leder oloeke@online.no 901 18 725 Jardar Ellevold, nestleder jardar.e@hotmail.com 958 09 949 Guro Evensen Hjemli, dirigent gehjemli@yahoo.no 941 68 902
Søknadsfrist 01.09.2024
Kammerkoret KORiOSLO søker ny dirigent fra høsten 2024 
 
Koret ble stiftet av vår nåværende dirigent Tom Wiklund i 1987.
Han har gitt beskjed om at han gir seg til sommeren, og vi søker hans etterfølger.
Vi er 25 dedikerte og notekyndige sangere som øver ukentlig i Torshov kirke.
Repertoaret er hovedsakelig klassisk, både med og uten orkester.
Vi har ofte samarbeidet med andre kor når det gjelder større prosjekter:
F.eks. Mendelssohns Elias og Faurés Requiem. I april i år synger vi Händels Messias.
Men vi trives like godt alene med julekonserter og intim a cappella-sang.
Konkurransedyktige betingelser.
Lurer du på noe, kontakt Beate M. Bang på sms: 91706287.
Søknad sendes til nigel.parker@sottovoce.no
 
 
LANGESUND DAMEKOR SØKER NY DIRIGENT
Langesund damekor er et kor på rundt 60 damer i alderen 25 – 80 med et allsidig musikalsk repertoar. Vår dirigent over flere år skal nå pensjonere seg og vi er derfor på utkikk etter en ny dirigent som kan ta koret videre. Vi synger rock/pop/viser/gospel med mer fra forskjellige musikalske epoker.
En av våre store aktiviteter er at vi annet hvert år har cabaret, de siste årene med en profesjonell regissør/tekstforfatter. Vi er også aktive i lokalmiljøet i samarbeid med resten av byens kulturliv, og er med på å arrangere festivaler, kirkekonserter osv. Koret drar også på korstevner og korturer. Vi legger stor vekt på å lage show og moro og har mange dyktige solister og jenter med skuespillertalent. Til våre opptredener synger vi a capella, til piano/keyboard og til backtracks. Vi er også så heldige at det stadig kommer nye medlemmer, i alle aldre til koret. Vi søker etter en dirigent med stort engasjement, takhøyde og glimt i øyet.
Vår dirigent må kunne spille på tangenter/annet instrument og trives med ulike musikalske sjangre. Langesund damekor har et musikkutvalg som kommer med forslag til repertoar, dirigenten har likevel det siste ordet og det musikalske ansvaret. Det er øvelse hver torsdag fra 19.00 til 21.00. I perioder der vi øver til større arrangementer kan det også være øvelse/seminar i helger og de ordinære øvelsene utvides gjerne med en time. Vi ønsker at dirigenten skal være en naturlig del av koret og delta på både korstevner og korturer.
Hvis dette er av interesse eller om du har spørsmål kan du kontakte korets leder May-Lill Asprusten på telefon 915 72 884 eller på e-post: maylillasp@gmail.com
 
Har du lyst til å dirigere Fredrikstads kanskje kuleste kor?
A!Choir i Fredrikstad er et ungt og hardtarbeidende kor med fokus på rytmisk musikk fremført accapella. Vår medlemsmasse teller 40+ korister i alderen 18-35 år. Vi har ukentlige øvelser i 2,5 time på torsdager. Gjennom året arrangerer vi gjerne to konserter i tillegg til seminarhelger. Vi planlegger stadig spennende prosjekter.
Vi ønsker oss en rytmisk dyktig dirigent, som også kan spille piano. Koret etterstreber et godt musikalsk nivå, og et hyggelig miljø der dirigent tas med på råd. Du vil ha mulighet til å forme og løfte koret.
Vi ser for oss en tiltredelse så snart som mulig. Øvingstidspunkt kan diskuteres. Honorar etter avtale.
Send søknad til kontakt@achoir.no eller ta kontakt med styreleder Jonas B Jacobsen tlf 41315350 for interesse eller generelle spørsmål om stillingen.
 
Rockekoret i Sarpsborg trenger ny dirigent!
Vår dyktige dirigent har fått ny jobb og kan ikke lede oss lenger. Så vi er på jakt etter en god dirigent som kan begynne så fort som mulig.
Vi er et blanda kor med voksne medlemmer. Som navnet sier så synger vi rockelåter, poplåter og jammen har vi vært innom musikalsanger også.
Sånn hørtes vi ut på konserten i desember: https://www.facebook.com/rockekoret/videos/1320484145300031
Vi er omtrent 35 sangere. Dagens dirigent sier at vi "er et virkelig hardtarbeidende og hyggelig kor med godt miljø der dirigenten også tas med på råd og har mulighet til å forme og løfte koret!"
Det skulle bare mangle forresten, vi vil jo bli formet og løftet for å bli et bedre kor.
Vi er på jakt etter en dirigent som også kan spille piano.
Vi bruker app'en ChoirMate som plattform og vil fortsette med det.
Rockekoret øver på Tindlund skole på Greåker onsdager 18.30 til 21.00. Vi vil gjerne ha en lang øvelse på dagtid en lørdag i semesteret. Vi har en konsert som avslutning på hvert semester. Da har vi med musikere. To til jul, fire til sommerkonserten har vært opplegget så langt.
Er du interessert så ta kontakt med styreleder Jon Gimmingsrud, jongimmingsrud@gmail.com telefon 48042268.
Lurer du på hva dagens dirigent sier om oss, så spør Dyveke Kuløy. Du finner henne på Østfold musikkråd, eller i sosiale medier.
 

Share on Facebook

Logg inn