Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Litt om kommende aktiviteter:

24. august 2023

Litt om kommende aktiviteter:

Dirigentkonferansen 22.-24. september
Årets kordirigentkonferanse går av stabelen på Hotel Oslofjord i Sandvika, med masse spennende innledere og både rytmisk og klassisk workshop. Blant helgas aktører har vi:

Bærum Kammerkor
Linn-Andrea Fuglseth og Oslo Internasjonale Kvinnekor
Paul Kirby
Bjørn Moe
Kim-André Arnesen  
Anine Kruse
Anne Karin Sundal og Det Norske Jentekor
- OG du kan bli med i FonoKor med Thomas Caplin og Mick Trommestad Melby!


.

Er du ung dirigent under 30 år kan du søke om å få være med mot en egenandel på 500.-  ved å søke her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScGFSXeTRozr1scnxJfjmLQ4MILTqZG7s47rePDc7P__sO6kg/viewform?usp=sf_link

​Dirigentkurs i høst
Til høsten arrangeres det flere nye kurs for kordirigenter. Det blir to fordypningskurs i direksjon av oratorier og større verker i Trondheim (18.-19. november) og Bergen (21.-22. oktober). Det blir også kurs i kirkemusikk for ikke-kirkemusikere, disse i Harstad (7.-8. oktober) og Oslo (11.-12. november). 

Mentorordningen fortsetter med Tor Halvard Nilsen på Nord-Helgeland, og er per i dag fulltegnet. 

Nordisk korlederkonferanse 2024
Neste år vil Nordisk korlederkonferanse finne sted på Sibeliusakademiet i Helsinki. Datoene er 4.-6. oktober, og det vil bli foredragsholdere fra hele Norden. Noe å tenke på allerede nå? Share on Facebook

Logg inn